10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » 10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

Камера за задно виждане на цената на бутилка уиски, и кафеварка на цената на кола

Задава се онова най-мъчително време в годината - избирането на коледни подаръци. Ето 10 съвсем актуални идеи, с които да зарадвате любимата си. Нямаме предвид жената, разбира се.


Bestek Jump Starter

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

В сезона на падащите акумулатори това е просто благословия: портативно устройство, което трябва само да прикачите към клемите, за да запалите. На практика е литиево-йонна батерия (10 000 mAh), която се зарежда от обикновен контакт. Има вградено мощно фенерче и, разбира се, може да я използвате да заредите телефона или таблета си. Струва около 90 лева. Производителят твърди, че е достатъчно мощна за бензинови двигатели с обем до 5 литра и за дизели до 3 литра.


FIXD

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018


Вместо да изпадате в паника, когато светне някоя предупредителна лампа на таблото, можете просто да включите този портативен диагностичен инструмент и да разберете какъв е проблемът. Работи на почти всички модели с OBD2 порт (тоест произведени след 1996) и ползва интернет от телефона ви чрез Bluetooth. Не е вълшебен и няма да замени посещението в сервиз при сериозни проблеми. Но може да ви каже кога лампата свети заради затлачен катализатор и кога - заради реална повреда. Струва около 90 лева.


Brush Hero

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018


Хитроумен накрайни с различни четки, който просто слагате на градинския маркуч. И най-замърсената стелка или тапицерия не може да му се опъне. Цената е около 70 лева.


Esky Car Rear View Camera

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

Паркирането става значително по-лесно с тази водоустойчива китайска камера, струваща едва 40 лева. Трябва само да я закрепите на задния номер и да я свържете с екрана на мултимедията (или специално да й купите дисплей, не са скъпи). Има и инфрачервен режим за нощно паркиране. Качеството на образа не е като на вградените системи, но пък и цената е драстично по-ниска.


Handpresso

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018


Ако кафето по бензиностанциите ви ужасява, както ужасява нас, ето решението: тази френска джаджа се включва в запалката и може да ви приготви отлично еспресо и от мляно кафе, и от капсула. Единственият проблем е, че струва почти 400 лева.


Tile Mate

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

Казват, че разсеяните хора са по-интелигентни от другите. Което не им пречи да се чувстват доста глупаво всеки път, когато не могат да си открият ключовете. Това малко GPS локаторче ликвидира проблема: закачате го на ключовете и по всяко време можете да го издирите на смартфона и дори да му позвъните. Върши работа и в обратна посока - от него можете да звъннете на липсващия смартфон. Цена - около 40 лева. 


VIZR

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018


Компании като BMW ви продават т. нар. Head-Up Display (HUD) за четирицифрени суми. VIZR струва около 80 лева. По същество това е поставка за смартфон с отражател, в който можете да виждате навигацията, скоростта си, компас и каквото още ви хрумне. Разбира се, трябва ви приложение, което да поддържа HUD режим. Не се вижда толкова добре, колкото вградените системи, но все пак върши работа - за 30 пъти по-ниска цена.


iOttie Easy Wireless Charging Mount

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018


Даже в най-модерните автомобили, които имат платформа за безжично зареждане на смартфон, тя не е добре измислена - трябва или да го зареждане, или да го ползвате. Тази проста джаджа позволява и двете едновременно - държи телефона пред очите ви, така че да си гледате навигацията, и в същото време зарежда батерията, без разни кабели да ви се мотаят в ръцете. Струва около 80 лева.


Mpow Bluetooth Receiver

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

Ако мултимедията на колата ви има AUХ вход, трябва само да пъхнете в него това устройство и да го свържете чрез Bluetooth с телефона си, за да слушате Spotify, YouTube и каквото още поискате. Със същия успех работи и на старата ви домашна уредба или телевизор. Струва едва около 30 лева.


Chill Tots

10-те най-хитри автомобилни джаджи през 2018

Това е далеч от високите технологии, но може да е много полезно. Закачете го на облегалката на седалката, така че детето ви да има поставка за таблет и няколко полезни джоба за напитки, вафлички и играчки. Струва около 30 лева. Само помнете, че прекаленото гледане на клипчета и филмчета може да предизвика проблеми с говора.
 

Още по темата
  • Най-хитрите автомобилни джаджи за лятото (I част)

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн