Ferrari F150 Тазгодишният фаворит във Формула 1?

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Ferrari F150 Тазгодишният фаворит във Формула 1?

Ferrari F150 Тазгодишният фаворит във Формула 1?

Ferrari са първият голям отбор от Формула 1, който разкри своя болид за предстоящия сезон 2011. Както е известно, надпреварата започва с Гран при на Бахрейн в началото на март.
    
Най-новият болид, наречен Ferrari F150, бе разкрит в петък в базата на отбора в Маранело. От Скудерията обаче подчертават, че процесът на развитие продължава и ще има някои промени преди първия кръг в Бахрейн.

Няколко от аеродинамичните компоненти например – като предното и задното крило – са заети в случая от болида от 2010 година, докато бъдат развити тазгодишните варианти. Една основна промяна е доста забележимото лого на отбора върху капака на двигателя. Други съществени новости са повдигнатото окачване, по-високата позиция на пилота, по-опростеният заден дифузьор, подвижното задно крило, както и, разбира се, завръщането на Системата за регенериране на кинетична енергия (KERS).

С най-новия си болид от Ferrari са решени да спечелят и двете титли през тази година – както при пилотите, така и при конструкторите. Все пак в рамките на последните няколко години те нямаха възможността да бъдат на върха, както често бяха през изминалото десетилетие.

След официалното представяне колата бе изпратена директно на пистата Фиорано (собствената писта на Ferrari), където Фернандо Алонсо получи възможността да я подкара за първи път официално. В събота пък Фелипе Маса направи шейкдаун на колата във Валенси.

Вероятно е останал въпросът защо колата се казва точно F150. От Скудерията подчертават, че със своя болид те искат да отбележат 150 години, откакто Италия става национална държава.


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн