Ford vs. Ferrari vol.3 Новото име на болида е Ferrari 150°

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Ford vs. Ferrari vol.3 Новото име на болида е Ferrari 150°

Ford vs. Ferrari vol.3 Новото име на болида е Ferrari 150°

Неотдавна бе станало дума за конфликт между Ferrari и Ford във връзка с името на болида на Скудерията – F150. Дали наистина е законов проблем, израз на споровете между Хенри Форд II и Енцо Ферари или някаква дребна подигравка на Ford с Ferrari, но от американския автомобилен гигант действително успяха да накарат италианците да променят името на своя болид.

Както бе станало дума преди около месец, от Ford не бяха харесали, че Ferrari ползват името F150 за своя болид, когато същото име е използвано и за популярния американски пикап. По този повод от Скудерията съобщиха, че са променили името на колата си. Интересното е, че от Ferrari веднъж промениха името на болида на F150th Italia – едно добро отражение на намерението на италианците да отбележат 150-тата годишнина от обединението на Италия.

Сега обаче от Маранело са готови с ново име на болида, с което напълно да сложат край на кавгите между автомобилните производители. В крайна сметка претендентът на италианците във Формула 1 ще се нарича само 150°, което в Италия означава същото като “150th" (150-ти). Каква е причината за новата промяна? Че от Ferrari действително са искали да сложат край на конфликта, премахвайки всякакви основания за евентуални спорове. По всичко личи, че и от Ford са съгласни.

Как се развиха нещата преди? От Ford пуснаха своята жалба във връзка с Ferrari F150, на което от Скудерията отговориха изключително елегантно – че името на болида им през цялото време е било Ferrari F150th Italia, а “F150” е просто кратка форма. От Ford обаче не бяха доволни от този отговор. Затова и започнаха дело за 100 000 долара заради „страхотните щети”, които цялата ситуация е нанесла върху Ford F150. Нещо повече – американците смятаха, че са ощетени и от домейна, който Ferrari са запазили – www.ferarrif150.com.

По всичко личи обаче, че конфликтът е потушен, така че ни остава да почакаме до края на месеца, за да видим и как ще се представи новият Ferrari 150° в Гран при на Австралия.


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн