Mercedes SLS AMG Roadster Официални снимки от Щутгарт

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Mercedes SLS AMG Roadster Официални снимки от Щутгарт

Mercedes SLS AMG Roadster Официални снимки от Щутгарт

Mercedes-Benz SLS AMG Roadster вероятно е една от най-слабо пазените тайни за годината, въпреки че в интерес на истината това сигурно е умишлено. Досега обаче ние имахме възможността да видим шпионски снимки на модела, и то във вариант без никакъв камуфлаж. Освен това бяха пуснати предварителни скици, а и по време на Super Bowl откритият спортист се появи в реклама.

Сега от Mercedes разкриват официални снимки на бъдещия модел, които разкриват всичко с изключение на някои детайли по фаровете и емблемите. Както знаем, SLS AMG Roadster е вторият модел, който е развит самостоятелно от AMG. Всъщност оригиналният SLS AMG и неговият открит вариант са били развивани паралелно, като инженерите още от самото начало са мислили за здравината на шасито на Roadster.

На предоставените снимки можем да видим модела във финалните етапи от развитието преди официалната му премиера по време на автомобилното изложение във Франкфурт през септември.

От Mercedes са избрали мекия сгъваем покрив като опция за своя SLS Roadster. Това ще позволява на колата да бъде максимално лека и максимално пъргава. Под предния капак едва ли ще се променят нещата. Следователно и при Roadster вероятно ще има 6.2-литров V8 двигател, комбиниран със седемстепенна трансмисия с два съединителя. Максималната мощност ще възлиза на 517 к.с., а въртящият момент – 650 Нм.

Тъй като стандартният модел тежи около 1 620 кг, то вероятно кабриолетът ще бъде около 1 700 кг, ако не и повече. Това означава, че Roadster ще бъде малко по-муден спрямо своя брат с покрив. Цените се очаква да са в порядъка на Ferrari F430 Spider и Lamborghini Gallardo Spyder. В момента SLS AMG се предлага за 177 310 евро, така че Roadster при всички положения ще струва малко отгоре.

Иначе, както бе споменато, тези прототипи с мек покрив нямат емблеми или други обозначителни белези, макар че не е сигурно каква е целта на това покриване. Остава да мине лятото, за да видим колата на живо . . .


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн