Очаквайте Audi A2 във Франкфурт Може би електрически

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Очаквайте Audi A2 във Франкфурт Може би електрически

Очаквайте Audi A2 във Франкфурт Може би електрически

Както бе ставало дума и преди, Аudi A1 се оказа изненадващ успех за марката. По този повод, окуражени от резултатите на компактния си модел, от Audi възнамеряват да възродят своя А2.

Истината е, че от Инголщад определено ще разкрият модел, позициониран между А1 и А3. Все още обаче не е сигурно под каква форма ще бъде бъдещият А2. По-големите автомобилни производители работят върху следващото си поколение компактни автомобили, за да могат да отговарят на бъдещите стандарти за емисии на СО2 и разход на гориво, които са на път да влязат в сила в следващите няколко години. Audi са едни от най-активните в тази индустрия и работят по няколко модела под настоящия А3. А1 вече е налице, работи се върху S1, а по всичко личи, че ще има и А2.

И докато повечето материали в медиите предполагат, че Audi ще се откаже от алуминиевата конструкция от оригиналния модел и ще премине към по-евтина платформа (вероятно достъпната и гъвкава Modular Querbaukaste, развивана за седмото поколение на Volkswagen Golf и предназначена за други модели, включително следващото поколение на Audi A3), от Auto Express съобщават, че вместо това новият А2 ще се придържа към алуминиева конструкция, за да останат технологично най-напредналият модел в класа си (дори и пред BMW i3 Megacity Vehicle).

Според някои Audi всъщност може да продават А2 като Е2 – електрическа кола, базирана на А1, но с различен дизайн. Изпълнителният директор на компанията Рупърт Щадлер, от своя страна, уточнява, че определено има място между А1 и А3, където да пасне бъдещият модел. В същото време обаче немската марка всъщност действително не е сигурна по отношение на предстоящия А2 и каква кола реално ще представлява тя.

Всъщност в един момент се говореше и за нов А0, базиран на VW Up!. Той би се конкурирал с евентуален BMW 0-Series, за който също  се говореше. Идеята е обаче, че компактният модел на Audi може да не бъде А2, ами А0. Щадлер на този етап не е склонен да отрече, че може да се появи мъник, който да пасне под А1.

Иначе историята не приключва дотук, тъй като концептуална версия на новия А2, чиято премиера би трябвало да бъде по време на автомобилното изложение във Франкфурт тази есен. Информацията е била разкрита от вътрешен източник, който е казал, че Audi работи върху нов А2, като идеята на цялата концепция е като за електрическа кола. Така евентуалният електрически А2 може да се превърне в основа за цяла гама от електромобили с марка Audi.


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн