Следващият Ferrari 599 с над 700 к.с. Иска да надмине Aventador

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Следващият Ferrari 599 с над 700 к.с. Иска да надмине Aventador

Следващият Ferrari 599 с над 700 к.с. Иска да надмине Aventador

Слуховете около отбора на Ferrari във Формула 1 за момента приключиха (става дума за типичните слухове преди началото на сезона, когато има чудене кой къде какво ще кара), но това далеч не важи за производителя Ferrari и за неговите бъдещи модели. Какво е най-новото? Че следващият заместник на 599 GTB ще притежава мощност от над 700 к.с.

Това изглежда относително реалистична информация, имайки предвид, че гамата на 599 започва да се отдалечава от GT статуса си и все повече навлиза в територията на хиперспортните автомобили. В същото време обаче изцяло пистовият 599 ХХ генерира мощност от 700 к.с. и бе сметнат за толкова чудовищен, че не може да бъде каран по обикновените пътища. Даже при 599 ХХ историята още по-интересна заради това, че Ferrari съхранява автомобилите и ги предоставя на техните „собственици” само на състезателните писти.

Е, заместникът на 599 вероятно няма да бъде толкова пистово насочен като GTO, но при мощност от 700 и повече к.с. той определено ще разполага с потенциала, който много малко коли иначе имат. В тази малка категория обаче влиза Lamborghini Aventador LP700-4 и високият показател вероятно може да бъде обяснен именно с пряката конкуренция между Aventador и следващия 599.

За щастие, звучният V12 двигател остава със сигурност. Въпреки че имаше слухове за битурбо V8 агрегат и HY-KERS хибридна система, прекрасният суперавтомобил с предно разположен двигател се очаква да получи дори по-мощна версия на 6.3-литровия V12 с директен инжекцион (който е при FF).

Междувременно няма повод за притеснения, че бъдещият спортист с предно разположен двигател ще има система за задвижване на четирите колела като при FF (система, която сама по себе си е тежка), тъй като той със сигурност ще заложи на задвижване на задните колела. Трансмисията обаче може и да бъде седемстепенна с два съединителя. Със сигурност ще се залага доста на алуминия, като не е изключено и карбонът да бъде широко застъпен в конструкцията. В допълнение ще има редица новаторски техники за редуциране на масата, но при всички положения въглеродните влакна ще бъдат предпочитаният материал.

Така през 2013 година клиентите на Ferrari ще могат да избират между не по-малко от 6 модела, като заместникът на 599 GTB Fiorano ще бъде един от тях. Други като наскоро показания Ferrari FF дотогава ще са влезли в производство.


Източник: rs-auto.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн