Aston Martin намери пари за нови модели

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Aston Martin намери пари за нови модели

Aston Martin намери пари за нови модели

На автосалона в Женева британците ще разкрият плановете си Един от главните инвеститори на Aston Martin - частния италиански фонд за дялови инвестиции Investindustrial S.p.A., е готов да осигури финансиране за разработка на нови модели на британската марка. Това съобщава изданието Automotive News Europe, което цитира председателя на Съвета на директорите на Investindustrial - Андреа Бономи.
Aston Martin намери пари за нови модели
Италианците купиха 37,5% от акциите на автомобилната марка от кувейтската инвестиционна група Investment Dar през 2012 г. Тогава вложението бе направено с разчет между 7 и 10 години. По думите на Бономи, автопроизводителят има план за развитие и Investindustrial от самото начало е готова да го обезпечи материално. Очаква се по време на автосалона в Женева през март новият шеф на Aston Martin - Анди Палмър, да разкрие подробности за стратегията.

В момента британците са единственият в света независим производител на суперколи, който не принадлежи на някой от големите концерни. От гледна точка на финансирането на изследвания и нови разработки това затруднява конкуренцията с марки като Bentley (Volkswagen Group), Rolls-Royce (BMW Group) или Maserati (Fiat Chrysler Automobiles). Освен Investindustrial, големи акционери в Aston Martin са кувейтските компании Investment Dar и Adeem Investment Co. Немският концерн Daimler също има 5% от акциите.

Очаква се парите, осигурени от Investindustrial, да отидат за нови модели. Компанията вече регистрира индексите DB10, DB11, DB12, DB13 и DB14, като първият бе използван за означение на новия автомобил на Джеймс Бонд, използван в най-новия филм за легендарния агент на британските служби. Машината засега е само концепт, който предстои да излезе и в серийно производство.

Снимка: Aston Martin

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн