Bentley вади Bentayga Coupe

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Bentley вади Bentayga Coupe

Bentley вади Bentayga Coupe

Спортният кросовър ще видим в Женева

Британската марка Bentley навлиза в сегмента на луксозните кросовъри с пълно снаряжение, става ясно от информация на изданието Аutoexpress. Пълноразмерният Bentayga няма да бъде единственият проходим автомобил на британците, като към него ще се присъедини и модел с две врати.
Bentley вади Bentayga Coupe
Bentley Bentayga при премиерата си във Франкфурт. Снимка: Automedia.bg

Bentayga Coupe, както се очаква да се нарича моделът, ще бъде изпълнен в духа на BMW X6 M и Mercedes GLE63 S Coupe. Кросовърът ще използва базата на Bentayga, но ще се отличава с по-спортен дизайн и по-ниско окачване. Казано иначе, всъдеходните му възможности ще бъдат жертвани в името на представянето на асфалта.

Жертвани в името на спортния дизайн ще бъдат също така пространството на задната седалка и обемът на багажника. Те обаче не са от главно значение за спортен кросовър с две врати.

Основният приоритет пред Bentayga Coupe ще бъде динамиката, става ясно от информацията. Към момента няма никаква информация за задвижващия мотор на модела, но вероятно той ще представлява доработена версия на поставяния в настоящия кросовър 6,0-литров W12. Дори в стандартната си модификация този агрегат доставя повече от сериозни показатели - 608 к.с. и 900 Нм.

Твърди се, че Bentayga Coupe ще бъде способен на спринт от място до 100 км/час за по-малко от 4 сек. Максималната скорост пък ще превишава 320 км/час.

Концептуалният вариант на Bentayga Coupe трябва да видим на изложението в Женева през март 2016 г. Продуктовият модел вероятно ще бъде готов още през есента на същата година, като ще се появи под прожекторите на слона в Париж, сочи информацията.


Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн