BMW показа новите X5 M и X6 M

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » BMW показа новите X5 M и X6 M

BMW показа новите X5 M и X6 M

Кросовърите се предлагат с двигател, развиващ 575 к.с. BMW официално разкри новите модификации на кросовърите си X5 и X6, които са доработени от спортното подразделението M GmbH. Двата автомобила ще се предлагат и с най-мощния двигател, поставян на машина на компанията със задвижване на четирите колела.
BMW показа новите X5 M и X6 M
„Новото BMW X5 M и новото BMW X6 M комбинират характерните признаци на успешните модели от семейството на BMW X – ексклузивността, здравината, пъргавината и пригодността за всекидневието – със специфичните за M High Performance претенции“, се казва в съобщението на компанията.

Кросовърите се задвижват от нов M TwinPower Turbo мотор. Благодарение на иновативната си технология със свръхпълнене TwinScroll Bi-Turbo, разположен над двата блока цилиндри изпускателен колектор, системата VALVETRONIC и директното впръскване на бензина High Precision Injection, 4.4-литровият V8 двигател развива максимална мощност от 575 к.с., която е на разположение между 6000 и 6500 об/мин.

Като цяло това означава повишение на мощността с 4% в сравнение с предишните модели. Още по-сериозно е увеличението при разгръщането на мощността на новия двигател. Максималният въртящ момент е 750 Нм, като той е на разположение в диапазона от 2200 до 5000 об/мин. В сравнение с предишните версии на X5 М и X6 М нарастването на въртящия момент е със 70 Нм или 10% повече от досега.

Благодарение на промените в двигателя и нарастването на мощността му, двата кросовъра, които в серийното си оборудване разчитат на 8-степенна автоматична скоростна кутия M Steptronic с два съединителя, ускоряват от 0 до 100 км/ч за 4.2 секунди.
BMW показа новите X5 M и X6 M
Новите BMW X5 M и X6 M още на пръв поглед изразяват спортните си амбиции .Те се различават от стандартните версии по големите си въздухозаборници в предната част, страничните хриле с надпис на модел, характерните за М-моделите странични огледала с двойни стойки, типичната ауспухова система с четири тръби. Моделът BMW X6 М разполага и със заден спойлер. И двете машини също така се предлагат с 20-цолови алуминиеви джанти, а като опция могат да бъдат поръчани и 21-цолови.

Интериорът също е подчинен на спортния характер на машините. Това се вижда от арматурното табло, кожения волан с алуминиеви лостчета за превключване на предавките, селектора и др. Като опция е достъпен Head-Up дисплей, който освен стандартните индикации предлага и специфична за М-версиите на BMW визия с индикатор за включената предавка, оборотомер и система Shift Lights.

Снимки: BMW

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн