Chevrolet разкри хибридното Malibu

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Chevrolet разкри хибридното Malibu

Chevrolet разкри хибридното Malibu

Новото поколение на седана ще получи агрегата на Volt Следващото поколение на Chevrolet Malibu ще се предлага в хибридна версия, която ще използва модернизирания агрегат на модела Volt, съобщиха от компанията. Дебютът на автомобила ще се състои в началото на април на автосалона в Ню Йорк.
Chevrolet разкри хибридното Malibu
В силовия агрегат на хибридното Malibu ще бъде включен 1,8-литров бензинов двигател (при Volt се използва 1,5-литров мотор), два модернизирани електрически двигателя (отново от Volt) и комплект литиево-йонни батерии с капацитет 1,5 кВт/ч. Общата мощност на силовата установка ще бъде 182 к.с.

Само на електричество тази версия на седана ще може да развива скорост от 86 км/ч, а двигателят с вътрешно горене ще се включва при по-високи скорости или натоварвания. Разходът на гориво в комбиниран режим ще бъде 5,2 л/100 км.

От Chevrolet засега не съобщават колко километра ще може да изминава новото Malibu с едно зареждане на батериите. Очаква се това да стане ясно по време на премиерата на автомобила. За сравнение само на електричество максималният преход на Volt, който обаче е електромобил с удължен пробег, е 80 км.

В Malibu ще бъде използвана същата система за рекуперация на електроенергията при спиране, каквато е и при Volt. Освен това седанът ще получи нова функция Exhaust Gas Heat Recovery (EGHR), която ще се използва за загряване както на задвижващия агрегат, така и на салона при по-хладно време.
Chevrolet разкри хибридното Malibu
Освен това седанът ще бъде оборудван със система Teen Driver, позволяваща на родителите да наблюдават маниера на шофиране на техните деца и да ограничат достъпа им до някои системи на автомобила. Технологията позволява да се записват маршрутите, по които преминава колата и максималната скорост, която е развила.

Хибридният Chevrolet Malibu ще се появи на пазара в началото на 2016 г., като производството му ще бъде съсредоточено в завода на General Motors в Канзас Сити.

Снимки: Chevrolet

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн