Два уникални модела на Ferrari ще минат под чука

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Два уникални модела на Ferrari ще минат под чука

Два уникални модела на Ferrari ще минат под чука

Единият от автомобилите може да стане най-скъпият в света Два наистина уникални автомобила Ferrari ще бъдат изложени на търгове в САЩ в средата на август, като се очаква да бъдат продадени за рекордни суми.
Две уникални Ferrari-та се продават в САЩ
В рамките на конкурса в Пебъл Бийч аукционната къща Gooding & Company ще предложи за продажба Ferrari 365 P Berlinetta Speciale. Машината е построена от ателието Pinifarina през 1966 г. в един-единствен екземпляр и организаторите на търга се надяват да я продадат за над 20 млн. долара.
Две уникални Ferrari-та се продават в САЩ
Бялата триместна машина с разположен в средата волан е изминала едва 7900 км. Това е първото Ferrari с поставен по средата 12-цилиндров агрегат, което е допуснато за движение по обществените пътища. Двигателят с обем 4.4 литра, разполага с и три карбуратора Weber и развива 380 к.с.
Две уникални Ferrari-та се продават в САЩ
По същото време друга компания – RM Auctions, ще изложи за продажба Ferrari 275 GTB/C Speciale от 1964 г. Това е единственият запазен екземпляр от трите произведени автомобила, като се оценява минимум на 34 млн. долара. Организаторите на търга обаче са на мнение, че този автомобил може да стане най-скъпият на света, като отнеме титлата на Ferrari 250 GTO, продадено през миналата година за 52 млн. долара.

Изложеното Ferrari 275 GTB/C Speciale е първото от трите построени, като разполага с шаси с номер 06701. Тази машина е единствената от трите, която никога не е участвала в състезание. Една от другите две завършва трета в „24 часа на Льо Ман“ през 1965 г.
Две уникални Ferrari-та се продават в САЩ
Автомобилът е с алуминиева каросерия, поставена на тръбно шаси и разполага с независимо задно окачване. Двигателят е 3.3-литров V12, развиващ 320 к.с.  – със 70 повече от стандартното Ferrari 275 GTD.

Снимки: Gooding & Company, RM Auctions

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн