Ferrari FF смени името си и стана по-мощно

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Ferrari FF смени името си и стана по-мощно

Ferrari FF смени името си и стана по-мощно

Суперколата с 4 места вече ще се казва GTC4 Lusso

Ferrari представи суперкола с 4 места под името GTC4 Lusso. Тя заменя досегашното FF, като ще бъде представена официално пред публика на автосалона в Женева през март.
Ferrari FF смени името си и стана по-мощно
Името на новия автомобил представлява комбинация от названията на няколко класически модела на Ferrari -  330 GTC, 330 GT и 250 GT Berlinetta Lusso. Всички те са били сред любимите машини на Енцо Ферари, а четворката в названието показва, че GTC4 Lusso разполага със система за задвижване на четирите колела.

Машината е оборудвана с модернизиран 6,3-литров V12 атмосферен двигател, чиято мощност е увеличена от 660 на 680 к.с. Максималният въртящ момент при мотора достига 697 Нм при 5750 об/мин. 80% от тягата на агрегата е достъпна още при 1750 об/мин.

Суперколата предлага ускорение от 0 до 100 км/ч за 3,4 секунди, което е с 0,3 секунди по-бързо от сегашното Ferrari FF. Максималната скорост си остава същата – 335 км/ч. Теглото на GTC4 Lusso е 1790 кг., като разпределено между двете оси в съотношение 47:53 в полза на задната.

Моделът е получил още шаси с четири завиващи колела и система за контрола на страничното приплъзване – Slip Side Control. Тя работи в комбинация с електронния диференциал и активните амортисьори, като автоматично регулира тяхната дейност. Технологията позволява да се подобри управляемостта на автомобила при движение по заледена или мокра настилка.

Машината разполага и с нов мултимедиен интерфейс с 10,25-инчов сензорен дисплей и поддържа на интерфейса Apple CarPlay. Наличен е и нов волан, от който може да бъдат променяни режимите на работа на електронните системи.

Показанията от приборите са дублирани на втори дисплей, разположен пред мястото на предния пътник. Това е първият модел на Ferrari, който измерва и показва сведения за динамичните натоварвания на двигателя на машината.

Снимки: Ferrari
 


Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн