Хванаха шефа на НАСКАР да кара пиян

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Хванаха шефа на НАСКАР да кара пиян

Хванаха шефа на НАСКАР да кара пиян

Брайън Франс прекара една нощ в ареста, от вчера излезе в отпуск

Главният изпълнителен директор на автомобилния шампионат НАСКАР Брайън Франс успя да засенчи в неделя вечер първата победа на изгряващата звезда Чейс Елиът на „Уоткинс Глен”, след като се озова в ареста.

Хванаха шефа на НАСКАР да кара пиян

Полицията потвърди, че Франс не е спрял на стоп, а след това е бил арестуван, след като се е оказало, че кара след употреба на алкохол и в колата му са намерени опиати, в случая оксикодон. Шефът на НАСКАР е пренощувал в полицията в Хамптънс и в понеделник сутрин е бил освободен.

56-годишният Брайън Франс е внук на основателя на НАСКАР Уилям Франс и син на Бли Франс-младши, но кариерата му начело на спорта в последните години може да се събере в едно изречение: поредица от разочарования.

Брайън успя да вбеси феновете в края на 2017 година, когато се появи неадекватен на церемонията на награждаването на шампиона Мартин Трюъкс-младши. След това той връчи купата на Мартин за около 3 секунди, дори не му стисна ръката и изчезна зад кулисите, унищожавайки най-тържествения момент за цялата вечер.

Отделно от това при ръководството на Брайън, който е и президент на спорта, НАСКАР записва най-сериозния срив в тв гледаемостта на състезанията, както и впечатляващ спад на приходите от зрители на пистите. За една година тв рейтингите на състезанията в САЩ са спаднали с 20% до средно 4,1 милиона зрители на старт, а приходите от зрители на пистите са намалели средно с почти 15 процента за последната една година.

Вчера от НАСКАР обявиха, че Брайн си взима почивка и е много вероятно той изобщо да не се завърне на поста, който заема от 2003 година.

Още по темата
  • Юмручен бой зарадва публиката в НАСКАР (ВИДЕО)

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн