Като нова: Възстановиха Panda-та на Джани Аниели

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Като нова: Възстановиха Panda-та на Джани Аниели

Като нова: Възстановиха Panda-та на Джани Аниели

За това се погрижи ателието на скандалния му внук Лапо Елкан

През годините италианската преса е обръщала сериозно внимание на колите, които е карал някогашният основен акционер във FIAT Джани Аниели, а специалните поръчки, които е давал на Ferrari вече са легенда. Има обаче една кола, останала встрани от това медийно внимание, която обаче е имала важна роля.

С нея Аниели се е придвижвал по време на зимните си ваканции в Сейн Мориц в Швейцария. Ритуалът е бил един и същ – Аниели е летял с хеликоптер от Италия до Швейцария, а там е сядал зад волана на FIAT Panda 4x4 с 1,1-литров мотор и 53 конски сили.

Като нова: Възстановиха Panda-та на Джани Аниели

През 80-те години това беше предложението на италианците за достъпен 4х4 автомобил и FIAT успя да изненада всички с офроуд качествата, с които се сдоби Panda. Днес автомобилът е напълно възстановен от тунинг ателието Garage Italia Customs, което освен, че е олицетворение на клишето, че всеки италианец разбира от мода и дизайн, е и собственост на внука на Аниели – скандалния Лапо Елкан.

Като нова: Възстановиха Panda-та на Джани Аниели

Наследникът на италианския автомобилен гигант за последно попадна в медиите след разпределянето на постовете в империята след смъртта на Серджо Марконе, а през 2016 беше арестуван в Нюо Йорк, след като се опита да инсценира отвличането си и да поиска пари от роднините си, тъй като след неколкодневен купон с алкохол и наркотици останал съвсем без оборотни средства...

Естествено, полицията го арестува, малко по-късно го освободи, а прокуратурата реши да не повдига обвинение на именития наследник. Сега обаче Елкан представя напълно възстановената Panda, като каросерията е като нова, а интериорът е напълно сменен.

Като нова: Възстановиха Panda-та на Джани Аниели

В него преобладават тъмно сините тапицерии, любимият цвят на Аниели, дело на фирмата Vitale Barberis Canonico, която произвежда платове от 1663 година. От ателието все още не са съобщили каква ще е съдбата на симпатичната Panda, дали Елкан ще я запази за себе си или планира да я обяви на търг.

Още по темата
  • Да си спомним за симпатичния ръбатко Panda 4х4

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн