„М Кар София“ организира тестово шофиране на някои от най-новите модели MINI

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » „М Кар София“ организира тестово шофиране на някои от най-новите модели MINI

„М Кар София“ организира тестово шофиране на някои от най-новите модели MINI

Събитието ще се проведе на 19 и 20 декември в София

Специална коледна изненада за всички любители на MINI организира „М Кар София“. Всички фенове и почитатели на марката ще имат възможност да изпробват някои от най-новите модели автомобили MINI на изнесено тестово шофиране. То ще се проведе на 19 и 20 декември от 11 до 17 часа.

„М Кар София“ организира тестово шофиране на някои от най-новите модели MINI

По време на него всеки ще може да седне зад волана на най-големия и многостранен модел в 59-годишната история на марката – комфортния MINI Countryman D ALL4. Той има 5 врати и с него британският бранд продължава уверено да се утвърждава в премиум компактния сегмент. MINI Countryman е и първият модел на марката, който се предлага и с Plug-in хибридно задвижване.

Част от тестовото шофиране ще бъдат и компактният MINI Cooper с три врати, както и просторният MINI Clubman S All4. С четирите си врати и характерните Split Doors отзад премиум моделът MINI Clubman разполага с пет пълноценни места за седене, които го правят особено комфортен за по-дълги пътувания.

Начална точка за тестовото шофиране ще бъде ресторант BESO (кв. Манастирски ливади, ул. „Тодор Каблешков“ №45), където в приятна и изискана атмосфера почитателите на марката ще могат да изчакат и своя ред. Всеки, който желае да се запише за тест драйв на MINI, може да го направи на contact@mini-mcarsofia.bg.

„М Кар София“ е най-новото дилърство на BMW и MINI в България, което официално отвори врати в края на миналата година на едно от най-оживените места в София - на бул. „Черни връх“ №53. То е разположено на площ от 11 000 кв. метра и предлага пълна гама услуги – продажби на нови и употребявани автомобили, сервиз, тенекеджийни и бояджийни ремонти, както и финансови услуги, отговарящи на всички стандарти на производителя за последните модели BMW, BMW M, BMW i и MINI. В дилърството може да бъде намерена и пълната гама BMW и MINI аксесоари & Lifestylе, отговарящи на най-високите изисквания и вкусове.

От средата на ноември „М Кар София“ е и единственият оторизиран сервизен на Rolls-Royce Motor Cars в България. Новата престижна роля на дилърството беше обявена по време на официалното представяне на най-новия модел на Rolls Royce - Cullinan, който направи дебюта си в „М Кар София“.

Още по темата
  • Rolls-Royce Motor Cars избра „М Кар София“ за официален сервизен партньор
  • „М Кар София“ отпразнува първия си рожден ден

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн