Mercedes-AMG отново обнови GT

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Mercedes-AMG отново обнови GT

Mercedes-AMG отново обнови GT

Гамата на модела беше попълнена от версия Pro

Семейството спортни коли AMG GT беше обновено през миналата година, когато беше сменена решетката на радиатора, беше увеличена мощостта на двигателите и бяха добавени нови опции. Сега компанията представи нов фейслифт, като това става на автосалона в Лос Анджелис. Там беше показана и нова версия на модела.

Mercedes-AMG отново обнови GT

Технически новости по автомобила почти липсват, като от компанията уточняват, че е променено окачването и е подобрена аеродинамиката. Мощността на битурбо V8 двигателя с обем 4,0 литра си остава същата и при четирите версии – базовата GT е с 476 к.с., GT S – 522 к.с., GT C – 557 к.с. и GT R – 585 к.с.

Mercedes-AMG отново обнови GT

На външен вид купето и роудстърът могат да бъдат разпознати по фаровете с V-образни LED-елементи и по разделените на две части тръби на изпускателната система (сега те са ризлични при всяка модификация. Промените в салона са повече, като аналоговите прибори са заменени от дисплей с диагонал 12,3 инча, а екранът на мултимедийната система е по-голям – 10,25 инча. Поставен е нов волан с тъчпад на спиците, а бутоните на конколата са правоъгълни вместо кръгли.

Mercedes-AMG отново обнови GT

Медийният комплекс (добре познатият Comand) вече може да се поръча с настройка AMG Track Pace, която събира данни при движение по състезателна писта. Има допълнителна функция AMG Dynamics, която регулира намесата на системата ESP в зависимост от избрания режим (Basic, Advanced, Pro и Master).

Mercedes-AMG отново обнови GT

В гамата на модела се е появила и екстремна модификация Mercedes-AMG GT R Pro. За нея са използвани технически решения от състезателните машини от сериите GT3 и GT4. Купето има регулируеми амортисьори, чиято твърдост може да се променя в реално време, както и промени в настройки на шасито.

Mercedes-AMG отново обнови GT

Версията GT R Pro ще излезе в ограничен тираж, което обаче не се отнася за останалите модификации. Купето и роудстърът ще се появят на пазара през пролетта, докато инженерите на AMG работят върху още по-екстремна верiия  Black Series, чиито тестове ще стартират през лятото на 2019 г.

Снимки: Mercedes
 

Още по темата
  • Най-мощният Mercedes-AMG GT стъпи на „Нюрбургринг” (ВИДЕО)
  • 650 коня за най-мощния Mercedes-AMG GT

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн