Най-икономичните градски модели на пазара

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Най-икономичните градски модели на пазара

Най-икономичните градски модели на пазара

Тези 6 автомобила харчат малко и се продават добре

Британското издание Herald подготви класация на най-икономичните автомибили за движение в гранския условия. Тези 6 автомобила са избрани по няколко критерия – компактни размери, нисък разход на гориво и популярност на пазара.

1. Ford Fiesta

Най-икономичните градски модели на пазара

Ford Fiesta влиза в Топ 20 на най-популярните модели в света, а през 2017 г. дори попадна в първата десетка. Производителят предлага 1,0-литров двигател EcoBoost, който харчи 4,9 л/100 км. Хечбекът също така е много надежден, а освен това има красив дизайн, който се харесва на любителите на този тип коли.

2. Volkswagen Polo

Най-икономичните градски модели на пазара

Volkswagen Polo винаги е бил много популярен на пазара, а новото му поколение предлага един доста интересен и най-вече икономичен вариант – версия с 1,2-литров бензинов мотор, чийто разход е 4,7 л/100 км. А за тези, които търсят нещо още по-малко, германците разполагат и с хебека Up!

3. Kia Rio

Най-икономичните градски модели на пазара

По принцип Rio е създаден като икономичен автомобил, предназначен за младежката аудитория. Корейските инженери успяват да постигнат забележителен дори за модели от този клас показател – разход от 3,6 л/100 км. В случая тези числа се отнасят за 1,1-литровия дизел, който е един от най-икономичните на пазара. Моделът може да се похвали и с доста свеж дизайн.

4. Toyota Aygo

Най-икономичните градски модели на пазара

При Toyota Aygo положението с дизайна е малко по-различно, тъй като този автомобил не се харесва от много хора. Но пък под капака му е поставен 1,0-литров бензинов двигател, чийто разход е 4,1 л/100 км., което прави автомобилът много подходящ за градски условия. Дори в задръстванията моделът не харчи кой знае колко повече.

5. Peugeot 208


Най-икономичните градски модели на пазара

Още един компактен и икономичен автомобил за градската джунгла. Един от най-малките модели на французите е оборудван с 1,0-литров бензинов агрегат, чийто разход е 4,5 л/100 км. Дизайнът изглежда леко поовехтял, но пък интериорът (типчично по френски) е наистана впечатляващ.

6. Renault Sandero

Най-икономичните градски модели на пазара

В случая британското издание посочва Sandero, но във версията, предлагана от Renault, а не на Dacia. Двата автомобила не се различават, но причината за избора на френският модел е, че той е най-евтиният в гамата на марката. А 1,5-литровият дизел под капака е сред най-икономичните мотори на планетата. Неговият разход е 3,9 л/100 км. Има и бензинова версия с 0,9-литров агрегат, която харчи 5,0 л/100 км.

Снимки: Производителите

Още по темата
  • Най-икономичните автомобили
  • Топ 10 на най-икономичните коли на 2018 г.

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн