Nissan замрази нестандартните си проекти

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Nissan замрази нестандартните си проекти

Nissan замрази нестандартните си проекти

Японската компания ще се съсредоточи върху масовите си модели Компанията Nissan временно замразява работата върху най-смелите си и нестандартни проекти, за да съсредеточи усилия за развитието на масовите си модели, които носят и по-големи приходи, съобщи агенция Automotive News.
Nissan замрази нестандартните си проекти
Nissan iDx Concept


Според информацията засега японците са спрели да работят върху създаването на бюдежтен спортен автомобил в стила на концепта iDx, на нова версия на нестандартната спортната машина BladeGlider с ниско разположени предни колела и на мощния седан със задвижване на четирите колела Infiniti Q50 Eau Rouge.

Най-важният от тези три модела бе именно IDx, която трябваше да привлече младите клиенти на марката. Що се касае до BladeGlider - той трябваше да се превърне в реклама на електромобилите и да покаже високите технологии, с които разполага Infiniti. При него има проблем и с интелектуалната собственост, за която претендира американската компания DeltaWing Racing Cars LLC.
Nissan замрази нестандартните си проекти
Nissan BladeGlider


Третият проект - Q50 Eau Rouge, от своя страна трябваше да вдъхне нов живот на премиум-марката Infiniti. Той обаче също засега ще бъде замразен, след като остана без двама от най-сериозните си поддръжници – бившият вицепрезидент на Nissan Анди Палмър и екс-шефът на Infiniti Йохан де Нийсен, които напуснаха компанията. Първият оглави Aston Martin, а вторият – Cadillac.
Nissan замрази нестандартните си проекти
Infiniti Q50 Eau Rouge

Сега в Infiniti вместо да работят върху Q50 Eau Rouge, ще насочат усилия върху пускането на пазара на купето Q60 с 2.0-литров двигател Mercedes-Benz. То ще замени модела G37, който за последните 12 години записваше средно по 14 000 продажби годишно. За сравнение, маркетолозите на компанията пресметнаха, че от Q50 Eau Rouge ще се продават едва няколкостотин бройки на година.

Снимки: Nissan     

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн