Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.

Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.

Появиха се сканирани снимки на изцяло новия модел Снимки, за които се твърди, че са сканирани от брошурата на новото поколение Toyota Prius, разпространи изданието Autonet. Те показват два различни модела, като се посочва, че единият е Prius Hybrid, а другият Prius Plug-In Hybrid.
Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.
Според информацията конвенционално изглеждащият модел, решен в синьо, е въпросната plug-In модификация. А возилото, чийто дизайн напомня този на водородната Toyota Mirai, е стандартната версия на Prius, чиито батерии се зареждат единствено при движение.
Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.
Твърди се също така, че четвъртото поколение Toyota Prius е изградено на нова платформа, която предоставя по-големи размери и по-ниско тегло. Посочва се, че дължината на модела е нараснала до 4 550 мм, а широчината достига 1 770 мм. Настоящият Prius е дълъг 4 480 мм и широк 1 745 мм. Височината от 1 490 мм е останала непроменена.

По-осезаема е промяната в теглото. Новият Prius Hybrid има обща маса от само 1 280 кг, докато при настоящия тя достига 1 393 кг. При версията с възможност за зареждане от електрическата мрежа - Prius Plug-In Hybrid, теглото е редуцирано от настоящите 1 435 кг. до 1 350 кг.

Снимки на интериора липсват, но Autonet съобщава, че той предлага по-висок комфорт, а дизайнът му напомня този на Toyota Mirai.
Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.
Промени има и при задвижващата система. Тя се състои от бензинов VVT-i мотор с обем 1,8 литра и мощност 105 к.с., който работи в тандем с електродвигател, развиващ 90 к.с. Батерията е литиево-йонна, а трансмисията - CVT. Общата мощност на силовия агрегат е 150 к.с.

При Prius Plug-In Hybrid се използва същия двигател, но съчетан с батерия с по-голям капацитет. Този модел може да изминава около 50 км. в електрически режим. Средното му потребление на гориво е 1,42 л/100 км, твърди информацията. При Prius Hybrid разходът е 2,5 л/100 км.
Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.
По-рано тази година от Toyota съобщиха, че ще забавят премиерата на новия Prius с около шест месеца. Моделът трябва да се появи през октомври на изложението в Токио, а на пазарите да бъде наличен от началото на 2016 г.
Новата Toyota Prius с разход 1,42 л/100 км.
Снимки: Autonet

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн