Нови мотори и фейслифт за Renault Kadjar

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Нови мотори и фейслифт за Renault Kadjar

Нови мотори и фейслифт за Renault Kadjar

Освеженият кросоувър ще се появи в Париж

Освеженият Renault Kadjar ще дебютира на салона в Париж в началото на октомври с промени във външния вид и сериозни промени в гамата двигатели, с които се предлага популярният кросоувър.

Нови мотори и фейслифт за Renault Kadjar

При моторите голямата новина е появата в гамата на новия 1,3-литров турбо агрегат, разработен съвместно с Daimler, който ще се предлага в два варианта на мощност – 140 и 160 конски сили. И при двата варианта клиентите ще могат да избират между механична и EDC трансмисия, а от компанията обещават изобилие от въртящ момент още при ниските обороти.

Легендарният 1,5-литров dCi мотор, който също присъства в гамата, получава означението Blue dCi и ще отделя по-скромни количества азотен двуокис. Преди фейслифта този мотор се предлагаше във вариант 110 и 130 конски сили, а сега мощността му е 115 и 150 коня.

От Renault заявяват, че по-голямата част от клиентите на Kadjar са го избрали заради дизайна му и затова тук промените са много внимателни. В екстериора с нови форми са предната и задната брони, радиаторната решетка е станала по-широка и е получила повече хром. Мигачите са вече част от фаровете, а дневните светлини остават запазения знак на Kadjar, друга промяна е свързана с формата на фаровете за мъгла, които са квадратни, като досега бяха кръгли.

Нови мотори и фейслифт за Renault Kadjar

Отзад светлините са вече LED. Kadjar вече ще може да се поръчва с нови 17- и 19-инчови лети джанти, а към оцветяването на колата са добавени варианти на сивото, синьото и зеленото.

В интериора промените засягат отделни елементи – като дизайна на скоростния лост или оформлението или контролерите за управление на климатика, страничните стъкла и регулирането на страничните огледала. Облегалката между предните седалки е вече подвижна, а нишите във вратите за дребни предмети са станали по-големи.

Още по темата
  • Няма шанс Renault Arkana да стане Dacia

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн