Новите двигатели на Alfa Romeo

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Новите двигатели на Alfa Romeo

Новите двигатели на Alfa Romeo

Това са два бензинови и два дизелови с мощност до 480 к.с., които ще бъдат на пазара още догодина Италианската спортна марка Alfa Romeo разработва ново семейство двигатели, което ще бъде на пазара още догодина, съобщава Automotive News Europe. Става дума за два бензинови и два дизелови мотора, произвеждащи между 135 и 480 к.с.
Новите двигатели на Alfa Romeo
Три от двигателите - два бензинови и един дизелов, ще видим още през юни следващата година. Те ще дебютират с напълно нов седан със средни размери.

Най-мощният от тях ще бъде 2,9-литров V6 с директно впръскване и би-турбо, който се изгражда на базата на 3,0-литровия мотор, който Ferrari създаде за Maserati. Агрегатът на Alfa Romeo ще се предлага в няколко версии, като най-мощната ще развива 480 к.с.

Другият бензинов двигател ще има обем от 2,0 литра и четири цилиндъра, като ще бъде базов за модела. Агрегатът ще бъде наличен в няколко версии и ще развива от 180 до 330 к.с.. Той ще може да бъде съчетаван както със задно предаване, така и със система за задвижване на четирите колела. Изборът от трансмисии ще бъде между ръчна и автоматична.

По-слабият дизел на Alfa Romeo ще има обем от 2,2 литра и четири цилиндъра, предлагайки мощност между 135 к.с. в базовата си версия до 210 к.с. в топ модификацията.

По-мощният дизелов мотор ще бъде 3,0-литров V6 и ще предлага между 275 и 340 к.с. Този мотор ще бъде базиран на двигателя, който сега използват модели на Jeep и Maserati.

Снимка: Alfa Romeo

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн