Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

Кросоувърът вече може да се поръчва, цената му в Италия започва от 20 980 евро

Японската компания разсекрети външния вид на обновения кросоуър Vitara през юли. Автомобилът получи нова радиаторна решетка с вертикални клинове в стила на Suzuki SX4, друга предна броня, както и различни задни светлини. Разширена бе цветовата гама, добавени бяха джанти с нов дизайн.

Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

През лятото Suzuki публикува само една снимка на салона, на която се виждаше модернизирания приборен панел (нова графика, голям цветен дисплей в средата). Сега разпространи пълноценни фотоси на интериора. Забелязва се нова тапицерия на седалките и различна подложка на часовника, разположен между централните въздушни дефлектори. Suzuki обещава и по-мека пластмаса.

Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

За модела са предвидени системи за автоматично аварийно спиране, мониторинг на "слепите" зони, поддържане лентата на движение, наличие на препятствия при движение на заден ход, разпознаване на пътните знаци.

Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

Основната новост в европейската версия на Vitara обаче е бензиновият трицилиндров турбо двигател 1.0 Boosterjet (112 к.с., 170 Нм), познат от последните SX4 и Swift. От линията на Vitara той измести атмосферния M16A 1.6 (120 к.с., 156 Нм). В гамата остана четирицилиндровият турбо 1.4 Boosterjet с мощност 140 к.с. и 220 Нм. Еднолитровият е комбиниран с 5-степенна механична или 6-степенна автоматична трансмисия, а 1,4-литровият работи в тандем с 6-степенни. Задвижването и в двата случая е предно или 4х4.

Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

За някои европейски страни моделът се предлагаше и с дизеловия 1,6 DDiS (120 к.с., 320 Нм), но обновеният кросоувър очевидно се е лишил от него. Така например, дизеловата версия изчезна от сайтовете на испанското и италианското подразделение на Suzuki. Всъщност, още през юли японците не обелиха нито дума за дизеловия двигател на автомобила.

Обновеният Suzuki Vitara получи и нов двигател

Публичната премиера на обновения Suzuki Vitara ще бъде на изложението в Париж през октомври, но на някои места в Европа той може да бъде поръчан. Например, в Италия цената му започва от 20 980 евро, с 1720 евро по-малко отколкото досегашния модел. В Холандия оаче кросоувърът струва най-малко 21 999 евро, което е с 200 евро повече от предшественика. Продажбите в дилърските центрове трябва да стартират в средата на октомври.

Снимки: Suzuki

Още по темата
  • Suzuki е най-печелившата автомобилна марка в света
  • Suzuki разкри новото Jimny

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн