Renault показа пикап

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Renault показа пикап

Renault показа пикап

Моделът Alaskan излиза на пазара догодина

Френската марка Renault навлиза в сегмента на пикапите. Първият й такъв модел ще се появи на световните пазари още догодина, като това ще бъде серийна версия на показаната днес концепция Alaskan.
Renault показа пикап
Снимка: Renault

"Renault е лидер в сегмента на леките търговски превозни средства на Европа вече 17 години. Имайки предвид, че в световен мащаб пикапите съставляват 1/3 от този пазар, ние няма как да останем безучастни", се казва в прессъобщението.

Пикапът на Renault ще притежава всички необходими качества, за да бъде подходящ както за ежедневието и почивните дни, така и бизнеса.

Дизайнът му ще бъде смекчен в сравнение с този на представената днес концепция, но все пак ще бъде почти аналогичен. Запазени ще бъдат както LED фаровете и авангардните форми, така и едрите арки на калниците. Футуристичните елементи като камерите в страничните огледала и огромните джанти обаче най-вероятно няма да видим в серийния автомобил.

Продуктовият Renault Alaskan ще има аналогични размери с концепцията. Към момента точните габарити не са разкрити, но става ясно, че моделът ще се предлага в няколко разновидности на кабината и на товарния леген. Той вероятно ще бъде по-голям от пикапа Duster Oroch, тъй като се посочва, че ще може да превозва товари с тегло до 1 тон. Товароносимостта на Duster Oroch е 650 кг.

Колкото до двигателната гама, тя ще бъде заета от буса Master. Това са дизелови мотори с четири цилиндъра и двойно турбо. Информация за използвана платформа липсва, но можем да предположим, че тя е аналогична с тази на новото поколение Nissan Navara (NP300 Navara). 

Серийният Renault Alaskan ще бъде на световните пазари още в началото на 2016 година. Повече подробности вероятно ще разберем по време на автосалона във Франкфурт.


Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн