Рикиардо отново се справи с пилотите на Mercedes

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Рикиардо отново се справи с пилотите на Mercedes

Рикиардо отново се справи с пилотите на Mercedes

Австралиецът триумфира за втори път през сезона във Формула 1 Австралийският пилот на Red Bul – Даниел Рикиардо, спечели едно от най-интересните състезания във Формула 1 през сезона – Голямата награда на Унгария. Това бе неговата втора победа тази година в общо 11 старта. В другите 9 триумфираха пилотите на Mercedes AMG Люис Хамилтън (5 пъти) и Нико Розберг (4).
Рикиардо отново се справи с пилотите на Mercedes
На пистата „Хунгароринг“ Рикиардо успя да стигне до успеха, след като само 3 обиколки преди края изпревари подред Хамилтън и Фернандо Алонсо (Исп, Ferrari), които останаха съответно трети и втори на финала. Четвърти завърши Нико Розберг, стартирал от първа позиция. Така за първи път през сезона състезател на Mercedes AMG не намери място сред първите двама на финала.

Класиралият се трети – Хамилтън, обаче може да бъде доволен, тъй като направи феноменално състезание. На тренировките в събота болидът на англичанина изгоря и той бе принуден да стартира от последна позиция. Още в началото тежко катастрофира Маркус Ериксон (Шв), който разби своя Caterham в 8-ата обиколка и това доведе до излизане на кола за сигурност на пистата. Така се получиха сериозни размествания, тъй като много от пилотите влязоха в бокса за смяна на гуми.

Само 7 обиколки след това отпадна Нико Хюлкенберг (Гер, Force India), което доведе до ново излизане на кола за сигурност и съответно до нови размествания в класирането. След втория рестарт на надпреварата начело излезе Алонсо, който в крайна сметка не успя да удържи Рикиардо, но се справи с напиращия след него Хамилтън.

Място в първите 10 намериха още Фелипе Маса (Браз, Williams), Кими Райконен (Фин, Ferrari), Себастиан Фетел (Гер, Red Bull), Валтери Ботас (Фин, Williams), Жан-Ерик Верн (Фр, Toroo Rosso) и Дженсън Бътън (Вбр, McLaren).

В класирането води Розберг с 202 т., пред Хамилтън – 191, Рикиардо – 131, Алонсо – 115, Ботас – 95, Фетел – 88, и др. При конструкторите лидер е Mercedes AMG с 393 т., пред  Red Bull – 219, Ferrari – 142, и др. Следващото състезание е за Голямата награда на Белгия на 24 август.

Снимка: gpupdate

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн