Шумахер отново ходи!

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Шумахер отново ходи!

Шумахер отново ходи!

Информацията е на британски вестник

Популярният британски ежедневник The Daily Mail съобщи, че в състоянието на 7-кратния световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер има сериозно подобрение. Изданието не цитира източник, но съобщава, че Михаел вече може да ходи сам, т.е не лежи през цялото време на легло и освен това вече не е постоянно на системи.

The Daily Mail: Шумахер отново ходи!

Легендарният пилот претърпя тежка травма на главата в края на 2013 г=, когато падна на ски, след което беше половин година в кома и се наложиха няколко операции, за да могат лекарите да намалят напрежението в черепната му кухина и да му спасят живота. Съпругата на Михаел Корина и мениждърът му Сабине Кем наложиха пълен контрол върху информацията за състоянието на Шумахер, дадоха под съд няколко медии, което направи другите много внимателни относно източниците на информация за Михаел.

Което пък най-вероятно означава, че в Mail имат солиден източник иначе не биха рискували „съдебно дело до фалит”, както каза Кем преди време. Но информацията на британския вестник дава интересен поглед върху прогреса във възстановяването на Михаел.

През 2016 г. адвокатът на семейство Шумахер Феликс Дам заяви в съда в Хамбург, че Михаел „не може да ходи самостоятелно”, като делото беше срещу издание, написало, че германецът е проходил. Наскоро се появи информация от германски свещеник и президента на ФИА Жан Тод, които са сред последните, посещавали Михаел, но и двамата не пожелаха да дадат повече подробности от срещите си с пилота, само обясниха, че са „общували с него”.

Все пак Георг Гансвайн, който е секретар на оттеглилия се папа Бенедикт XVI потвърди, че Михаел е бил транспортиран на инвалидна количка в дома му от асистент, както и че „ръцете му били топли”, когато ги стиснал.

Тод пък заяви, че двамата с Михаел са гледали заедно Гран при на Бразилия във Формула 1 през ноември, но французинът също винаги много внимава, за да не даде повече подробности за състоянието на Шумахер.

Последният медиен скандал около Михаел беше свързан с фотограф, който през 2015 г. успял да снима най-успешния пилот в историята на Формула 1 в дома му, след което се опитал да продаде кадъра за 1 милион евро. Корина и Кем заплашиха всички европейски издания с дела и нито едно от тях не публикува снимката.

Още по темата
  • Едва сега излъчиха последното интервю на Михаел Шумахер

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен денМожете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн