Следващата E-Class ще получи модулни двигатели

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » Следващата E-Class ще получи модулни двигатели

Следващата E-Class ще получи модулни двигатели

Моторите на Mercedes-Benz ще бъдат направени на принцип, използван от BMW Mercedes-Benz продължава тестове на новото поколение E-Class, като поредният прототип бе заснет по пътищата на Европа. Изданието Carscoop публикува снимка на машината и разкри подробности за двигателите, с които тя ще бъде оборудвана при излизането си на пазара.
Следващата E-Class ще получи нов тип двигатели
Следващата генерация на Mercedes-Benz E-Class ще се появи догодина, като ще бъде изцяло нова. Вече се знае, че в основата на седана ще бъде платформата със задно предаване MRA, която е използвана за новите S- и C-Class. Именно от флагмана S-Class ще бъде заимстван интериора, но двигателите ще бъдат напълно нови.

Слуховете, че в Mercedes-Benz имат намерение да се откажат от традиционните V6 мотори циркулират отдавна. Те ще се превърнат в реалност именно при новия E-Class, който ще бъде оборудван с ново семейство редови 6-цилиндрови агрегати. За тяхната направа инженерите на компанията са използвали принципа от модулните двигатели на колегите си от BMW – използване на цилиндри с обем 0,5 литра, което позволява двигател с 4 цилиндъра лесно да се превърне в такъв с 6 цилиндъра.

Използвайки този „модулен” принцип в Mercedes-Benz вече са напълно готови с цяло семейство бензинови и дизелови мотори с турбини. За новата E-Class ще се използват не само агрегати с 6 цилиндъра, но и такива с 4 цилиндъра. Те ще бъдат в основата на хибридните модификации на модела.

Естествено, бъдещата E-Class няма да мине и без версия AMG. Тя ще разчита на V8 мотора от суперколата Mercedes AMG GT, като той ще бъде форсиран до 600 к.с. Тази модификация ще се появи през 2017 г. заедно с комбито. Премиерата на седана е насрочена за догодина.

Снимка: Carscoop
 

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн