VW показа офроуд пикап

Вашата количка е празна.
Приятно пазаруване

Каталог

Реклама

HID.bg » Новини » VW показа офроуд пикап

VW показа офроуд пикап

Концептът Tristar използва базата на Transporter Пикап с изявени офроуд способности представи германската компания Volkswagen по време на специализираното изложение в Хановер. Моделът е концептуален и използва базата на последното поколение Transporter.
VW показа офроуд пикап
Volkswagen Tristar Concept, както се нарича машината, е създаден за да отбележи 30-годишнината от появата на първата концепция Syncro на марката. Моделът е базиран на най-новото поколение Transporter, като разполага с отличителен дизайн и повишени възможности за движение извън пътя.

Машината предлага увеличен с 30 мм просвет, предпазни елементи по калниците и броните, 17-инчови джанти с офроуд гуми, лебедка, променена предна част и LED светлини. За разлика от екстериора, който демонстрира офроуд визия, интериорът е оборудван луксозно. Виждат се кожени седалки, подвижна масичка, 20-инчов таблет и дори машина за еспресо.
VW показа офроуд пикап
Задвижващият агрегат на Volkswagen Tristar Concept е 2.0-литров дизел с мощност 204 к.с. и максимален въртящ момент от 450 Нм. Трансмисията е автоматична DSG със седем степени и работи съвместно със системата за задвижване на четирите колела 4MOTION. Силовият тракт позволява ускорение от място до 100 км/час за 10 сек. и постигане на максимална скорост от 185 км/час.

"Volkswagen Tristar Concept представя несравнима комбинация от всички положителни качества на Transporter. Това е демонстрация на възможностите на Т-моделите, които са еталон в своя клас", споделя д-р Екхард Шолц, председател на Volkswagen Commercial Vehicles.

Снимки: Volkswagen

Източник: automedia.bg
Виж още новини
Още новини

Пазарувай Онлайн

Гаранция на стоките

Гаранционният период за всяка стока е посочен в съответната за нея страница. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване. Гаранционните уловия са съобразени с наредбите и изискванията на ЗЗП (Закон за защита на потребителите).

econt


Доставка за София в работно време: 9.00-18:30 - 3 лв

Доставка за София експресно за същия ден - 6 лв.

Доставка за цяла България - Еконт Експрес - 6 лв.

Доставка във фиксиран час +2.40 лв.

Плащане при доставка
При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

Плащане по банков път
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

Онлайн плащане чрез EPAY.BG
Чрез банков превод в указаната от HID.bg сметка.

HID.bg

"Алвиа" ЕООД
София, ул. "Цар Иван Асен II" 60
тел.: 0888 795 001
e-mail: info@hid.bg

Работно време:
Понеделник до Петък 10 - 19 часа
Събота 10 - 14 часа
Неделя - почивен ден



Можете да закупите всички продукти на лизинг чрез TBI Credit.

Срока на лизинга е от 3 до 36 месеца.

Какво ново...

© Всички Права Запазени

уеб дизайн